Eva hjärtar Jonas

  
Idag ska vi ju flyga upp till Stockholm för att gå på Angelicas och Jessicas SKAM-fest,, man ska klä ut sig till SKAM-karaktärerna och vi ska dra iväg med en Russebuss.Vi fick sms från kosegruppen i veckan med instruktioner, så himla roligt att få gå på en så uppstyrd fest - vi ska såklart vara Eva och Jonas eftersom många påpekar att Rickard är lik Jonas, haha. Egentligen vill man ju vara Nora för hon är coolast, har snyggast kläder och rött läppstift men va fasiken - alla andra lär vara henne så då är Eva roligare. Hon hade ju ändå hela första säsongen liksom!! Och så får vi vara sådär galet kära och hångla och hålla på som de gör i säsong 1, haha.
 
 
Mössan känns ju som ett givet inslag i dagens outfit oh kanske en hood, kul! Vi flyger vid 11:30 så mamma och pappa kom precis för lite häng innan vi kör, de ska ha myshelg med Charles här hemma och är så taggaade så. Det är så fint att se deras relation växa sig starkare för varje vecka,, Mommo är ju en stor favorit såklart och Moffa är så spännande och busig att leka med.
 
Innan festen ikväll ska vi ha dejtdag på stan, gud så mysigt! Kanske drink på Riche, inspiration till huset på NK och Svenskt Tenn och sedan ska vi bo på Nobis ikväll. Vilken lyx!
 
 
 
 

Våffelfrukost och sovmorgon

Åhhh jag fick sovmorgon imorse och vaknade till nygräddade våfflor och kaffedoft. Bästa killarna hade fixat allt medan jag låg på spikmattan och snusade, de gick upp vid 06.
 
 
Den FANTASTISKA buketten fick jag av LIsa igår, den kommer från Linnéas trädgård i Helsingborg
 
 Hemmgjord glass från frysen på grädde, yoghurt, hallon och mango...
 
Nu  blir det kaffe i soffan framför Blaze och monstermaskinerna, bästa just nu.
 
 

Playdejt & grillpremiär

Men Gud vilken drömmig eftermiddag och kväll vi haft i solen och vårvädret!! När jag hämtade Charles så sprang jag in i grannen som hämtade sin son samtidigt så jag frågade om de ville hänga med till lekplatsen en lite sväng på spontan playdejt, succé! Älskar enkelheten och vi har så jäkla kul ihop, hon och jag. Våra munnar gående ett när vi babblar, haha.Sen stod en Mathemleverans vid dörren när vi kom hem så vi kunde förbereda för grillpremiären. Det blev korv med bröd till superCs förtjusning och lite fotboll i trädgården såklart.Och nu somnade min lilla prins preci efter ett skönt bad tillsammans och jag ska förbereda våffelsmeten inför imorgon och mysa framför the Queen med Rickard som precis kom hem efter en löptur. Perfect Friday!